Velco

Lediga tjänster

Servicetekniker inom ventilation sökes

Velco är ett service- och entreprenadföretag inom VVS, fastighetsautomation och komfortkyla. Vi utför anläggningsservice, underhåll och installationer som optimerar och höjer komforten i fastigheten. Velco har en tydlig affärsidé och ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor.

Velco West AB arbetar med kommersiella fastigheter och verksamheter. Vi har ett nära och långtgående samarbete med våra kunder och leverantörer. Tillsammans skapar vi ett bättre inomhusklimat med hög teknikgrad och lägre energiförbrukning.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder öka fastighetsvärdet, sänka sina kostnader och få en driftsäkrare anläggning. Med ett brinnande tekniskt intresse och en förmåga att förebygga framtida problem, servar vi tekniska installationer och hittar bättre och energismartare lösningar för våra kunder. Genom inventering av tekniska installationer i fastigheten kan vi ge bra förslag på åtgärder som minskar energiförbrukningen. Velco bygger för decennier framåt och har stor kunskap om nuvarande och kommande regelverk och förordningar.

Som servicestekniker inom ventilation hos oss på Velco, arbetar du för att ventilationen ska ge byggnader ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat, på ett energieffektivt sätt. Vi arbetar brett med byggnadens system och har kompetens inom ventilation, värme, kyla, VVS, byggnadsautomation och el.

Kompetens genererar kvalitet och kvalitet är viktigt för oss för att bygga förtroende och långsiktiga kundrelationer.

Rollbeskrivning

Som servicetekniker hos oss på Velco arbetar du med drift och förebyggande underhåll av VVS-anläggningar i kommersiella fastigheter. Rollen som servicetekniker är bred och innebär att ta sig an allt från löpande serviceuppdrag, underhåll, akutuppdrag, felsökningar, teknisk support, inventera och ta fram förslag för förbättringar m.m. Vi arbetar med ett tydligt energifokus och erfarenhet av energibesparing är meriterande.

I rollen har du fullt ägandeskap över ditt uppdrag. Det betyder att vi förväntar oss att du tar hjälp av dina kollegor eller rådfrågar de externa experter som du ser behövs för att lösa ett problem du har svårt för att lösa själv. Vi har ett brett upparbetat nätverk av externa specialister och leverantörer som du lär känna när du börjar jobba hos oss.

Personliga egenskaper och intressen hos dig som sökande

Har du ett stort tekniskt intresse och ett mindset att vilja lära dig de saker som du behöver kunna för att göra jobbet, ja då kan du vara vår perfect match. Motiveras du dessutom av problemlösning och inte ger dig förrän du har hittat en lösning, ja då kan vi vara som klippt och skurna för varandra.  Vi kan tänka oss att du kanske sedan tidigare har erfarenhet av att ha servat andra tekniska lösningar inom andra branscher, men nu är nyfiken på och intresserad av att utvecklas inom ventilation.

Kommunikation och god relation med våra kunder är viktigt för oss och vi söker därför en utåtriktad, social person som är flexibel och ansvarsfull. En person som uppskattar att jobba både i nära samarbete med kunder och medarbetare som på egen hand.

Meriterade för tjänsten (men inte ett krav) är erfarenheter och utbildningar inom:

– Injustering ventilation
– Styr och regler
– Kylbehörighet
– Elbehörighet

Körkort med behörighet B är ett krav
Svenska flytande i tal och skrift

 

Välkommen med din ansökan till:

linda.andersson@velco.se
eller om du har några frågor ring VD Linda Andersson på 0705-84 62 40

#jobb #nyheter #velco
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön